Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.02.2025, 18:25

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.02.2025, 18:25

Kluci v akci (Recepty na suchý únor)

15.2. 18:25
ČT1
30 minút

Jak využít při vaření zbytky alkoholu, pokud držíte suchý únor? Naši kuchaři Ondřej Slanina a Pavel Mareš vám ukážou několik tipů

Viac informácií

Epizódy

2 Dostupné epizódy Schovat budúce epizódy
Dostupné o 14 dní
Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 18:25

5.4. 18:25, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 18:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné o 12 dní
Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 10:05

3.4. 10:05, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 10:05

Dostupné o 12 dní
Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 04:45

3.4. 04:45, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 04:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné o 7 dní
Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 29.03.2025, 18:25

29.3. 18:25, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 29.03.2025, 18:25

Dostupné o 5 dní
Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.03.2025, 10:10

27.3. 04:45, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 27.03.2025, 10:10

Dostupné o 21 hodín
Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.03.2025, 18:25

22.3. 18:25, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.03.2025, 18:25

Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.03.2025, 10:10

20.3. 10:10, ČT1, 25 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.03.2025, 10:10

Epizóda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.03.2025, 18:25

15.3. 18:25, ČT1, 30 minút

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.03.2025, 18:25

O programe

česky, audio popis (AD) česky

Jak využít při vaření zbytky alkoholu, pokud držíte suchý únor? Naši kuchaři Ondřej Slanina a Pavel Mareš vám ukážou několik tipů